Kapper
Amersfoort

Haarfijn geknipt door onze topkappers in Amersfoort

Haarfijn geknipt door onze topkappers in Amersfoort

Een heerlijke hoofdmassage, de puntjes laten bijknippen of de highlights laten bijwerken en met een geweldig mooi kapsel onze kapsalon verlaten: onze kappers in Amersfoort zorgen ervoor dat uw haar er weer tiptop uitziet. We werken voornamelijk met Aveda-producten zodat uw haar het beste krijgt. Een bad hair day? Niet met de haarstylisten van Lilou.  

Onze kappers in Amersfoort

Onze kappers in Amersfoort

In onze kapsalon werken wij met prijsdifferentiatie. Dit betekent dat wij 3 verschillende prijsniveaus hanteren. Al onze stylisten en kleurspecialisten hebben minimaal 10 jaar werkervaring. Het prijsverschil heeft te maken met het interne en externe opleidingstraject wat gevolgd wordt door onze stylist en kleurspecialist bij onder meer onze partner Aveda.

Onze stylist heeft minimaal 10 jaar kapperservaring, volgt het interne en externe opleidingstraject van Aveda en is volledig op de hoogte van de laatste trends en technieken.

De topstylist heeft minimaal 12 jaar ervaring, is vergevorderd in het interne opleidingstraject van Aveda en is ook kleurspecialist binnen de salon. Uiteraard is de topstylist volledig op de hoogte van de laatste trends en technieken

De Masterstylist heeft minstens 15 jaar ervaring. Alle niveaus van het interne en externe opleidingstraject zijn doorlopen. De masterstylist is verantwoordelijk voor het trainen van het team en is volledig op de hoogte van de laatste trends en technieken.

Knippen

Knippen

Wassen, knippen en
föhnen dames

Wassen, knippen en föhnen heren

Wassen en föhnen

Föhnen na kleurbehandeling

Kleuren

Kleuren

Full spectrum haircolor (uitgroei bijwerken)

Full spectrum haircolor (totaal)

Color Glossing Service

High- en lowlights scalp

High- en lowlights half hoofd

High- en lowlights heel hoofd

Toeslag lang haar

Keratinebehandeling

Keratinebehandeling

Een keratinebehandeling bij Lifestyle salon Lilou zorgt voor gezonder, steil(er) en makkelijk handelbaar haar en is een niet-permanente verzorgende keratinebehandeling voor alle verschillende soorten behandeld en onbehandeld haar.

De behandeling heeft een cumulatieve werking, dat wil zeggen: hoe vaker je het haar behandelt, hoe gezonder, steiler en glanzender het wordt. De behandelingen herstellen het haar terwijl de interne structuur van het haar niet wordt afgebroken, zoals bij de Japanse en cheMische straighteningmethodes.
Een keratinebehandeling bij Lifestyle salon Lilou is meer dan alleen een verzorgende Braziliaande keratinemethode; het is een progressieve haarverzorgende behandeling met directe en verbluffende resultaten.

Keratine behandeling

Annuleringsvoorwaarden

Annuleringsvoorwaarden

Als u de afspraak niet kunt nakomen, dient u minimaal 24 uur van te voren te annuleren. Wij zijn anders genoodzaakt 50% van de totale behandeling in rekening te brengen. Bij tijdig annuleren van uw afspraak kunnen wij wellicht in uw gereserveerde tijd een andere klant helpen. Alvast bedankt voor uw begrip.

BOEK UW kapper afspraak BIJ LIFESTYLE SALON LILOU IN AMERSFOORT

BOEK UW kapper afspraak BIJ LIFESTYLE SALON LILOU IN AMERSFOORT

Bij Lifestyle Salon Lilou gaat het ons om het ontspannen momentje voor uzelf. Dat kan betekenen dat u na een behandeling zelfverzekerd onze kapsalon uitloopt, maar ook dat u helemaal zen en ontspannen wordt van onze massages. Benieuwd wat we allemaal aanbieden?

We gaan op vakantie!

I.v.m. de zomervakantie zijn wij van 12 augustus t/m 18 augustus 2024 gesloten.

Lifestyle Salon Lilou