Schoonheidssalon
amersfoort

Uw schoonheidsspecialist in Amersfoort

Uw schoonheidsspecialist in Amersfoort

Onze beautysalon richt zich op de gehele mens. Naast massages en haar-, hand- en voetverzorging bieden we ook vele gezichtsbehandelingen aan. Onze schoonheidsspecialiste werkt volgens Aveda’s holistische benadering.
Iedere Aveda-facial bij onze salon in Amersfoort is aangepast op uw huidtype en wensen.
We hebben ontspannende, reinigende, hydraterende en verjongende gezichtsbehandelingen.

Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

Deze behandeling wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen en de behoeftes van uw huid. Afhankelijk van de geboekte tijd kunt u kiezen uit exfoliatie, dieptereiniging, hydratie, maskertherapie en diverse massagetechnieken.

Een verkwikkende of ontspannende behandeling waarbij u kennismaakt met de natuurlijke producten van Aveda. U ontvangt een huidanalyse en tijdens de behandeling focussen we ons op één specifieke behoefte, zoals exfoliatie of hydratatie. We sluiten de facial af met een korte massage van nek en schouders.

Kies voor een specifieke invulling van de facial voor:

Outer Peace Treatment: de oorzaken en de symptomen van acne worden behandeld, onzuiverheden worden verwijderd en roodheid verminderd.

Green Science Treatment: krachtige, plantaardige ingrediënten en massagebehandelingen om de rijpere huid te vernieuwen, herstellen en revitaliseren.

Tourmaline Treatment: het natuurlijke, energierijke mineraal Tourmelijn laat de vale huid weer stralen.

Botanical Kinetics Treatment: het vochtgehalte van de huid wordt in balans gebracht en natuurlijke bestanddelen egaliseren de huid zodat deze weer zacht aanvoelt.

Een gezichtsbehandeling speciaal afgestemd op de mannenhuid. De behandeling verstevigt de huid, verzacht de huid en vermindert rimpeltjes en fijne lijntjes. Deze facial combineert planttechnologie met huidtherapie door massagetechnieken. Na de gezichtsreiniging volgt een massage en masker afgestemd op uw huidtype.

* Informeer naar onze mogelijkheden voor duo behandelingen!

Aveda gaat verder dan microdermabrasie en chemische peelings. Dual Exfoliation Peel is een unieke resultaatgerichte behandeling die verschillende exfoliatietechnieken combineert om te zorgen voor een zichtbaar jongere uitstraling van de huid, zonder schadelijke bijwerkingen en zonder de roodheid en gevoeligheid die gepaard gaat met microdermabrasie en chemische peeling. Fijne lijntjes en rimpels verminderen, poriën vernauwen en de huid straalt meer energie uit.

* Boek voor optimaal resultaat in kuurverband minimaal 3 behandelingen, arrangement mogelijk

Supplementen bij de behandelingen:

Supplementen bij de behandelingen:

Intensieve natuurlijke peeling die geen roodheid en irritatie veroorzaakt. Voor optimaal resultaat in kuurverband te boeken (6 behandelingen, arrangement mogelijk).

Alternatief voor microdermabrasie. Voor optimaal resultaat in kuurverband te boeken (6 behandelingen, arrangement mogelijk).

Een weldaad voor vermoeide ogen.

Gezichtsontharing

Gezichtsontharing

De schoonheidsspecialistes in onze salon in Amersfoort werken met verschillende technieken voor het ontharen van het gezicht.
Dat kan handmatig met een pincet gebeuren of een van onderstaande manieren.
Dit is geheel afhankelijk van uw huidtype en uw wens.Bij waxing maken we gebruik van Lycon.
Bij threading maken we gebruik van speciaal antibacterieel touw waarmee we haar inclusief wortel verwijderen.

U kunt een afspraak maken voor het ontharen van:

Brow lift

Brow lift

Brow Lift is een nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauw haartjes in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan met speciale brow lift lotion. Hierdoor ogen je wenkbrauwen meteen veel voller & strakker. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ca. 6 weken zichtbaar, afhankelijk van de groeicyclus van je wenkbrauwen.
Doordat er met de eigen wenkbrauw haartjes wordt gewerkt is deze behandeling voornamelijk geschikt wanneer je voldoende wenkbrauw haren, gekrulde, warrige, naar beneden wijzende wenkbrauw haren hebt.
De behandeling is niet geschikt als je dunne, fijne, korte of heel weinig wenkbrauw haren hebt.

De Brow Lift behandeling is een complete behandeling, inclusief verven & shapen (waxen, threaden en stylen) van de wenkbrauwen. Deze behandeling kan ook worden uitgevoerd met Henna verf.

Een complete metamorfose van je wenkbrauwen.

Deze behandeling bestaat uit:
– Shapen wenkbrauwen met touw en wax
– Verven wenkbrauwen met Henna Browtastic en Tycoon producten

Browtycoon is 100% Henna en in alle kleuren te mengen. Het blijft tot 2 weken op de huid (afhankelijk van huidtype) en ruim 6 weken op de haartjes.

Lash Volume Lift

Lash Volume Lift

Bij deze behandeling worden jouw natuurlijke wimpers vanaf de basis gelift met behulp van silicone shields en het 3-staps-systeem. Hierdoor lijken de wimpers langer en voller. Ook lijken je ogen groter waardoor je een frissere blik krijgt. Voortaan zijn wimperkrullers overbodig en is dit een goed alternatief voor wimperextensions. Door de wimpers ook nog eens te verven, lijken de lichte haartjes dikker en donkerder. De Lashlift is een geweldig alternatief voor wimperextensions.
Resultaten blijven ongeveer 6-8 weken zichtbaar, afhankelijk van de groeicycles van je wimpers.

Voor de behandeling dienen de ogen schoon te zijn en vrij van make-up.
48 uur voor de behandeling mag er GEEN waterproof mascara meer gebruikt worden. Dit omdat het moeilijk te verwijderen is, en het het resultaat van de Lash Lift zal beïnvloeden. Het liefst de dag van de behandeling helemaal geen make-up dragen. Mascara laat als het ware een ” vet laagje” achter op de wimpers waardoor de Lash lift behandeling minder goed blijft zitten. Dit is van essentieel belang voor het resultaat van de Lash lift. Kom daarom met goed reinigde ogen naar de salon.

make-up

Make-up

Met de minerale make-up van Aveda zorgen we voor een stralende make-up look. We verzorgen ook bruidsmake-up en bruidskapsels. Onze salon heeft speciale arrangementen voor de bruid en bruidegom, op aanvraag.

Annuleringsvoorwaarden

Annuleringsvoorwaarden

Als u de afspraak niet kunt nakomen, dient u minimaal 24 uur van te voren te annuleren.
Wij zijn anders genoodzaakt 50% van de totale behandeling in rekening te brengen.
Bij tijdig annuleren van uw afspraak kunnen wij wellicht in uw gereserveerde tijd een andere klant helpen.
Alvast bedankt voor uw begrip.

MAAK EEN AFSPRAAK BIJ ONZE SCHOONHEIDSSALON IN AMERSFOORT ​

Maak een afspraak bij onze schoonheidssalon in Amersfoort

Bij Lifestyle Salon Lilou gaat het ons om het ontspannen momentje voor uzelf. Dat kan betekenen dat u na een behandeling zelfverzekerd onze schoonheidssalon uitloopt, maar ook dat u helemaal zen en ontspannen wordt van onze massages.