Permanent
Make Up

Wat is PMU?

Wat is PMU?

PMU is een speciale cosmetische techniek waarbij pigment met een dunne naald net onder de bovenste laag van de huid wordt ingebracht. In tegenstelling tot tatoeages, die dieper in de huid worden aangebracht en permanent blijven, vervaagt PMU geleidelijk. Daarom moet het pigment regelmatig worden bijgewerkt om het perfect te houden. PMU is geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar, voor zowel mannen als vrouwen. Het wordt gebruikt om verschillende redenen, zoals het besparen van tijd bij het aanbrengen van make-up of het verbeteren van symmetrie in het gezicht. Het is de perfecte oplossing voor een verzorgde uitstraling zonder extra tijd voor de spiegel. Indien jonger dan 18 jaar is toestemming van een ouder/voogd vereist.

Voordelen PMU

Voordelen PMU

Hieronder hebben wij enkele voordelen van PMU op een rijtje gezet.

Altijd een mooie en verzorgde uitstraling.
Versterking van natuurlijke contouren en uitdrukking.
Mogelijkheid om symmetrie in het gezicht te verbeteren.
Minder tijd nodig voor de spiegel.
Kan een optische lift geven, waardoor je er jonger en frisser uitziet.

Voorzorg PMU

Voorzorg PMU

Om een succesvolle PMU-behandeling te garanderen, zijn de volgende voorzorgsmaatregelen van toepassing:

Vermijd de zonnebank.
Je dient minimaal 3 weken terug te zijn van een zonvakantie.
Drink de avond voor de behandeling niet te veel alcohol. 1 à 2 glazen zijn toegestaan.
Vermijd overmatig cafeïnegebruik op de ochtend van de behandeling (bijvoorbeeld koffie, energiedranken, sportdranken).
Drink geen groene thee op de ochtend van de behandeling.
Vermijd zwaar en intensief sporten op de dag van de behandeling of de week erna vanwege overmatig transpireren.
Heb je last van een koortslip? Start dan een Acyclovir kuur voordat je de behandeling ondergaat. Deze medicatie is verkrijgbaar via de huisarts en moet de dag ervoor of op de dag zelf worden ingenomen.
Vermijd de behandeling als je koorts of griepklachten hebt.
Draag op de dag van de behandeling geen contactlenzen, maar neem in plaats daarvan een bril mee. Contactlenzen kunnen verkleuren door het pigment.
Verwijder alle wimperextensions voordat je een oogbehandeling ondergaat. Wimperextensions mogen tot 4 weken na de behandeling niet worden gedragen.
Elke medische of cosmetische ingreep moet minimaal 3 maanden genezen zijn voordat je PMU laat aanbrengen. Als je overweegt om een ooglidcorrectie te ondergaan, doe dit dan eerst voordat je een PMU-behandeling ondergaat.
Als je wimperserums of waterproof make-up gebruikt, kan het pigment minder goed blijven zitten. Stop minimaal 4 weken voor je PMU-afspraak met het gebruik hiervan.
Als je terugkomt voor een nabehandeling en het pigment is bijna verdwenen vanwege slechte nazorg, moeten helaas de volledige kosten voor een nieuwe behandeling worden gerekend.

Tarieven PMU

Tarieven PMU

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen

Maak je wenkbrauwen op een natuurlijke manier voller en versterk je natuurlijke contouren met permanente make-up (PMU). Of je nu in het verleden te veel hebt geëpileerd of ongelijke wenkbrauwen hebt, PMU is de perfecte oplossing om er altijd verzorgd uit te zien zonder elke dag te hoeven bijtekenen. Tijdens een consultatie wordt er besproken wat je wensen zijn en wat er nodig is om het gewenste resultaat te bereiken. We raden aan om jaarlijks een opfrisbehandeling te ondergaan om het resultaat mooi en duurzaam te houden. Boek een intakegesprek voor een passende behandeling en lees de algemene voorwaarden voorafgaand aan de afspraak om misverstanden te voorkomen.

Exclusief touch up binnen 6 weken

Eyeliner

Eyeliner

Geef je ogen meer uitdrukking op een natuurlijke manier met PMU. Geen zin om ’s ochtends tijd te verspillen aan het tekenen van een perfecte eyeliner? Dan is dit de oplossing voor jou. Tijdens een consultatie wordt besproken welke techniek het beste bij jou past, zoals een lijntje op het ooglid of de Infralash techniek tussen de wimpers voor een natuurlijk effect. Om een mooi en langdurig resultaat te behouden, raden we aan om je PMU jaarlijks bij te werken. Maak een afspraak voor een intakegesprek en laat je adviseren over de behandeling die het beste bij je past. Vergeet niet om vooraf de algemene voorwaarden te lezen om misverstanden te voorkomen.

Exclusief touch up binnen 6 weken

Exclusief touch up binnen 6 weken

Lippen

Lippen

Breng meer nadruk op je lippen met behulp van PMU. Als je op zoek bent naar een natuurlijke manier om je lippen voller te laten lijken of als je elke dag wilt opstaan met mooie gekleurde lippen die je niet hoeft bij te werken met lippenstift, dan is lip PMU wellicht iets voor jou. Tijdens een consultatie wordt besproken wat je wensen zijn en welke kleur het best past. Wil je een subtiele kleur of juist meer pigment? Om het resultaat mooi en langdurig te houden, raden we aan om de PMU jaarlijks bij te werken. Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek en laat je adviseren over de juiste behandeling. Zorg ervoor dat je vooraf de algemene voorwaarden leest, om misverstanden te voorkomen.

Exclusief touch up binnen 6 weken

Exclusief touch up binnen 6 weken

Opfrissen PMU

Opfrissen PMU

De prijzen gelden voor bestaande klanten tot 18 maanden na de laatste behandeling. Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen en typfouten.

Microblading

Infralash boven

Eyeliner boven (medium)

Infralash eyeliner boven (tussen wimpers)

Eyeliner boven (medium)

Aquarel lips

Full lips

Afspraak inplannen?

Afspraak inplannen?

Voordat je een afspraak maakt voor een behandeling, wordt er eerst een vrijblijvend intakegesprek gepland. Dit gesprek duurt ongeveer 15 minuten en tijdens dit gesprek worden jouw wensen besproken en vul je een gezondheidsverklaring in om te bepalen of PMU geschikt voor je is. Bovendien heb je de gelegenheid om alle vragen te stellen die je hebt. De specialist zal je vragen beantwoorden en je een passend advies geven voor de behandeling. Wil je een intakegesprek plannen? Neem dan gerust contact met ons op. Lees ook voorafgaand aan de afspraak de algemene voorwaarden om eventuele misverstanden te voorkomen.