Massage Amersfoort

Massage
amersfoort

Een waxbehandeling of massage boeken in Amersfoort?

Een waxbehandeling of massage in Amersfoort?

Bij Lifestyle Salon Lilou gaat het ons om het ontspannen momentje voor uzelf. Dat kan betekenen dat u na een waxbehandeling zelfverzekerd onze beautysalon uitloopt, maar ook dat u helemaal zen en ontspannen wordt van onze massages in Amersfoort.
Benieuwd wat we allemaal aanbieden? Lees gerust verder en boek een behandeling.

Massage in Amersfoort

Massage in Amersfoort

Onze spatherapeut werkt op het hoogste niveau volgens Aveda’s holistische benadering.
We bieden verschillende ontspannende behandelingen aan in onze spa.

Een ontspannende time-out, waarbij de focus ligt op deep-tissue massage van uw rug, nek en schouders.

Het Aveda stress-fix aroma is een mengsel van onder meer lavendel, lavandin en muskaatolie. Het vermindert stress, werkt rustgevend en verjongend. De behandeling is een combinatie van  Zweedse massage, diepe bindweefselmassage, voetreflexologie en acupressuur.

Bij deze behandeling werken we met vulkanische basaltstenen uit het Andesgebergte. De verwarmde stenen worden neergelegd op een aantal aandachtsgebieden op het lichaam. De hitte en de druk van de stenen geven een aangename warmte en ontspanning. De behandeling wordt vervolgd door een ontspanningsmassage met de warme stenen en verwarmde olie. De massage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam.

Combinatie van een volledige gezichtsbehandeling afgestemd op huidtype en ontspannende massage.

Ervaar de “healing touch” van deze zeer ontspannende massage. De reis begint met een droge exfoliatie, gevolgd door een warme ontgiftende algenpakking op rug en voetzolen. Een herstellende lichaamsmassage maakt deze behandeling compleet.

Een beautybehandeling speciaal voor mannen. Onze schoonheidssalon in Amersfoort brengt zuiverheid en balans in de huid van uw rug. Een diepe reiniging, exfoliatie en maskertherapie zorgen samen met een ontspannende rugmassage voor de juiste balans. De behandeling wordt afgerond met een ontspanningsmassage voor uw hoofd of voeten.

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage

Bindweefsel is het meest voorkomende steunweefsel in ons lichaam. Door middel van bindweefselmassage oefenen we invloed uit op deze laag waardoor we de bindweefselcellen prikkelen om sneller te vernieuwen. De vernieuwing van deze cellen zorgt onder andere voor een verbeterde doorbloeding, versteviging van de huid en verbetering van aanvoer van voedingsstoffen. Bij een bindweefselmassage gaan we door middel van een speciale, stevige techniek dieper in de huid masseren. Hiermee verminderen we verklevingen en prikkelen we het bindweefsel tot aanmaak van nieuwe elastine en collagene vezels. Een bindweefselmassage kan zowel op het gezicht als op het lichaam worden toegepast.

Bindweefselmassage heeft voornamelijk veel effect op de volgend indicaties :

Bindweefselmassage kan ook preventief worden toegepast om alle onderstaande punten te voorkomen.

Bindweefselmassage in Amersfoort

Bindweefselmassage in amersfoort

Bij een optimaal resultaat raden wij aan om de bindweefselmassage in kuurverband te doen. Deze bestaat uit 6 behandelingen die je 1 keer per week ondergaat. Om het resultaat te behouden is het noodzakelijk de behandeling na de kuur eens in de 4 tot 6 weken te blijven doen.

Bij een bindweefselmassage gaan we door middel van een speciale, stevige techniek dieper in de huid masseren. Hiermee verminderen we verklevingen en prikkelen we het bindweefsel tot aanmaak van nieuwe elastine en collagene vezels. Een bindweefselmassage kan zowel op het gezicht als op het lichaam worden toegepast.

Annuleringsvoorwaarden

Annuleringsvoorwaarden

Als u de afspraak niet kunt nakomen, dient u minimaal 24 uur van te voren te annuleren. Wij zijn anders genoodzaakt 50% van de totale behandeling in rekening te brengen. Bij tijdig annuleren van uw afspraak kunnen wij wellicht in uw gereserveerde tijd een andere klant helpen. Alvast bedankt voor uw begrip.

boek nu uw massage bij Lifestyle Salon Lilou in Amersfoort

boek nu uw massage bij Lifestyle Salon Lilou in Amersfoort

Bij Lifestyle Salon Lilou gaat het ons om het ontspannen momentje voor uzelf. Dat kan betekenen dat u na een behandeling zelfverzekerd onze massagesalon uitloopt, maar ook dat u helemaal zen en ontspannen bent na onze massage in Amersfoort.
Benieuwd wat we allemaal aanbieden?