Manicure
amersfoort

Manicure Amersfoort

Manicure Amersfoort

Welkom op de website van Lifestyle Salon Lilou. Heeft u last van droge handen, slechte nagels of wilt u uw handen gewoon een keer in de watten leggen? Boek dan een manicure in Amersfoort bij nagelstudio Lilou. Wij bieden een verzorgende behandeling voor de handen.

De ultieme verzorging voor uw handen

De ultieme verzorging voor uw handen

Komt u bij ons voor een manicure in Amersfoort, dan wordt u hartelijk ontvangen. Voordat we met de behandeling starten, kijken we altijd eerst goed naar de conditie van uw handen en bespreken we met u wat uw wensen zijn.
Het uitgangspunt van de behandeling is om uw handen te verzorgen op een manier die bij u past.
We starten de behandeling met het verzorgen van de nagelriemen en het vijlen van de nagels op de door u gewenste lengte.
Daarna geven we uw handen een heerlijke massage en worden uw nagels gepolijst of gelakt in een kleur naar keuze.

Nagellak die lang mooi blijft

Nagellak die lang mooi blijft

We werken met gerenommeerde producten die uw handen en nagels verzorgen. U kunt na de verzorging ervoor kiezen om uw nagels te laten polijsten of te laten lakken. We hebben diverse kleuren waar u uit mag kiezen. Het aanbrengen van gelnagellak (Shellac) behoort tot de mogelijkheden, met deze nagellak bent u verzekert van gelakte nagels die tot minstens 2 weken mooi blijven. Daarnaast zorgt deze lak voor een mooie glans op uw nagels, hierdoor zullen uw nagels zeker opvallen! Maak nu een afspraak bij Lifestyle Salon Lilou voor een manicure in Amersfoort. U kunt een afspraak maken online via de website of contact opnemen via de telefoon en mail.

Vijlen en lakken van nagels die er nog goed uitzien maar een nieuw kleurtje nodig hebben.

Hand- en nagelverzorging, inclusief polijsten van uw nagels of het aanbrengen van een verzorgende lak.

Uitgebreide hand- en nagelverzorging, inclusief scrub, handmasker, handmassage, inclusief polijsten van uw nagels of het aanbrengen van een verzorgende lak.

Deze 14+ day nail color zorgt voor ruim twee weken een prachtig,
sterk en kwalitatief resultaat. SHELLAC™ is in tegenstelling tot vergelijkbare polishes op de markt geen gelpolish of gellak en wordt eenvoudig verwijdert in 5 minuten zonder te soaken of te vijlen op de natuurlijke nagel en is dus geheel veilig om te dragen, zelf voor zwangere dames!

Manicure voor mannen,  hand- en nagelverzorging, optioneel verwijderen van eelt, massage en polijsten nagels.

Annuleringsvoorwaarden

Annuleringsvoorwaarden

Als u de afspraak niet kunt nakomen, dient u minimaal 24 uur van te voren te annuleren. Wij zijn anders genoodzaakt 50% van de totale behandeling in rekening te brengen. Bij tijdig annuleren van uw afspraak kunnen wij wellicht in uw gereserveerde tijd een andere klant helpen. Alvast bedankt voor uw begrip.

Maak een manicure afspraak bij Lifestyle Salon Lilou in Amersfoort

Maak een manicure afspraak bij Lifestyle Salon Lilou in Amersfoort

Bij Lifestyle Salon Lilou gaat het ons om het ontspannen momentje voor uzelf. Dat kan betekenen dat u na een behandeling zelfverzekerd onze nagelstudio uitloopt, maar ook dat u helemaal zen en ontspannen wordt van onze massages. Benieuwd wat we allemaal aanbieden?