Lifestyle Salon Lilou

Kapsalon Amersfoort

Kapsalon Amersfoort

Kapsalon Amersfoort

Verzorgd haar dat straalt, dat is waar wij naar streven bij Lifestyle Salon Lilou. U bent bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar een goede kapsalon in Amersfoort. In onze kapsalon werken we met de pure producten van Aveda. 
Deze bieden de verzorging waar uw haar behoefte aan heeft.

Een kapsel waar u blij van wordt

Een kapsel waar u blij van wordt

Op het gebied van haar is er zoveel mogelijk. In onze kapsalon in Amersfoort werken haarstylisten en kleurspecialisten die u graag advies geven over uw haar. Welk kapsel staat u het beste? Haar laten kleuren, maar u twijfelt over de kleur? Wij staan voor u klaar om u van advies te voorzien. Daarnaast zijn we op de hoogte van de laatste trends en kunnen wij u hierover informeren. De producten van Aveda zijn voor ieder haar geschikt. Ze bevatten plantenextracten en essentiële oliën die uw haar verzorgen en laten stralen.

We staan voor u klaar

We staan voor u klaar

Als u van plan bent uw haar te laten kleuren en/of uw haar anders te laten knippen, kan dit best een spannende onderneming zijn.
Hoe weet u zeker dat de kapsel die u in gedachten heeft u goed sta, We halen graag de twijfels bij u weg.
Voordat we beginnen, bespreken we eerst uw wensen en ideeën en geven we u een advies.
Zo loopt u de deur uit met een kapsel waar u helemaal achter staat. Voor ieder haar hebben we de oplossing, of het nu gaat om het kleuren volgens de laatste trends, een goede grijsdekking of het alleen laten knippen in een ander model. Wij staan voor u klaar! 

Annuleringsvoorwaarden

Annuleringsvoorwaarden

Als u de afspraak niet kunt nakomen, dient u minimaal 24 uur van te voren te annuleren. Wij zijn anders genoodzaakt 50% van de totale behandeling in rekening te brengen. Bij tijdig annuleren van uw afspraak kunnen wij wellicht in uw gereserveerde tijd een andere klant helpen. Alvast bedankt voor uw begrip.

MAAK EEN AFSPRAAK BIJ ONZE KAPSALON IN AMERSFOORT ​

Maak een afspraak bij onze kapsalon in Amersfoort

Bij Lifestyle Salon Lilou gaat het ons om het ontspannen momentje voor uzelf. Dat kan betekenen dat u na een behandeling zelfverzekerd onze kapsalon in Amersfoort uitloopt, maar ook dat u helemaal zen en ontspannen wordt van onze massages.
Benieuwd wat we allemaal aanbieden?

We gaan op vakantie!

I.v.m. de zomervakantie zijn wij van 12 augustus t/m 18 augustus 2024 gesloten.

Lifestyle Salon Lilou