Lifestyle Salon Lilou

Massagesalon Amersfoort

Massagesalon Amersfoort

Massagesalon Amersfoort

Op zoek naar een massagesalon in Amersfoort? Boek dan eens een ontspannende massage bij Lifestyle Salon Lilou. 
Wij zijn gespecialiseerd in het geven van massages volgens Aveda’s, holistische benadering.
We bieden verschillende behandelingen aan in onze mooie spa.

Massages volgens een holistische visie

Massages volgens een holistische visie

Even ontspannen na een drukke week of periode. We leven in een maatschappij waarin er veel van ons wordt gevraagd. Het regelmatig tijd nemen voor onszelf is iets wat we snel over het hoofd zien, terwijl het juist zo belangrijk is. Bij onze massagesalon in Amersfoort masseren we volgens een holistische visie, dit houdt in dat we tijdens de massage ook aandacht besteden aan uw innerlijke zelf. Met onze massages creëren we een balans tussen lichaam en geest. U kunt bij ons massages boeken van 60 of 90 minuten.
Voor de volgende massages kunt u bij ons terecht:

Een momentje voor uzelf!

Een momentje voor uzelf!

Voordat we beginnen met de massage bespreken we eerst uw wensen en behoeften. Hiermee houden we rekening tijdens de massage, zo kunnen we u masseren op een manier die bij u past. Een massage bij Lifestyle Salon Lilou zorgt voor een diepe ontspanning.
De natuurlijke producten die we gebruiken bij de behandeling zijn verzorgend en spelen een rol bij de beleving van de massage. De geuren die vrijkomen, in combinatie met de massagetechnieken zorgen ervoor dat u zich optimaal ontspant. Pak nu een moment voor uzelf en boek een ontspannende massage bij onze massagesalon in Amersfoort.

Annuleringsvoorwaarden

Annuleringsvoorwaarden

Als u de afspraak niet kunt nakomen, dient u minimaal 24 uur van te voren te annuleren. Wij zijn anders genoodzaakt 50% van de totale behandeling in rekening te brengen. Bij tijdig annuleren van uw afspraak kunnen wij wellicht in uw gereserveerde tijd een andere klant helpen. Alvast bedankt voor uw begrip.

BOEK UW MASSAGE BIJ LIFESTYLE SALON LILOU IN AMERSFOORT ​

Boek uw massage bij Lifestyle Salon Lilou in Amersfoort

Bij Lifestyle Salon Lilou gaat het ons om het ontspannen momentje voor uzelf. Dat kan betekenen dat u na een behandeling zelfverzekerd onze massagesalon uitloopt, maar ook dat u helemaal zen en ontspannen wordt van onze massages. 

We gaan op vakantie!

I.v.m. de zomervakantie zijn wij van 12 augustus t/m 18 augustus 2024 gesloten.

Lifestyle Salon Lilou