Lifestyle Salon Lilou

Nagelstudio Amersfoort

Nagelstudio Amersfoort

Nagelstudio Amersfoort

Mooie en stralende nagels die er natuurlijk uitzien, gelakt in een leuk kleurtje of gewoon zonder kleur.
Daarvoor kunt u bij onze Nagelstudio in Amersfoort terecht. We maken gebruik van nagellak die goed blijft zitten en lang mooi blijft. 
Kom nu langs bij Lifestyle Salon Lilou en ontdek het zelf!

Shellac; nagellak waar u langer van geniet

Shellac; nagellak waar u langer van geniet

Herkend u dat problem? U heeft uw nagels voorzien van een leuk kleurtje, maar de nagellak bladdert snel af. Na een aantal dagen treedt er vaak al slijtage op, zonde! Bij Lifestyle Salon Lilou werken we met Shellac, dit is een nieuwe, populaire vorm van nagellak die wel tot 2 weken mooi blijft. De nagellak bestaat voor de helft uit gel, wat ervoor zorgt dat de nagellak langer meegaat. Zo geniet u langer van uw nagels) We brengen de lak op een gewone manier aan en laten deze orner een speciaal UV-licht uitharden, geen droogtijd dus!
De lak is dun, flexibel en ziet er natuurlijk goed uit. Ook zorgt de lak voor een mooie glans. Shellac is een hypoallergeen product, dus geschikt voor bijna iedereen. We zijn op de hoogte van de laatste kleurtrends. Twijfelt u welke kleur u zult nemen, den denken we in onze nagelstudio in Amersfoort met u mee en adviseren u over de kleuren die het beste bij u passen.

Annuleringsvoorwaarden

Annuleringsvoorwaarden

Als u de afspraak niet kunt nakomen, dient u minimaal 24 uur van te voren te annuleren.
Wij zijn anders genoodzaakt 50% van de totale behandeling in rekening te brengen.
Bij tijdig annuleren van uw afspraak kunnen wij wellicht in uw gereserveerde tijd een andere klant helpen. Alvast bedankt voor uw begrip.

BOEK NU EEN AFSPRAAK BIJ ONZE NAGELSTUDIO IN AMERSFOORT​

BOEK NU EEN AFSPRAAK BIJ ONZE NAGELSTUDIO IN AMERSFOORT

U kunt het lakken van uw nagels uftbreiden met een manicure behandeling. We verzorgen uw handen met specials verzorgingsproducten van het merk Aveda en geven een ontspannende handmassage. Maak nu een afspraak met Lifestyle Salon Lilou, nagelstudio in Amersfoort.